18. APRILA NA HBO GO-u

Nova HBO Europe serija iz Norveške Dobro došli u Utmark (Welcome To Utmark)  imaće premijeru 18. aprila na HBO GO-u, kada svih osam epizoda dolazi u ponudu.

Svako zna svakoga u izolovanom kutku nordijskog severa u kojem se radnja serije odvija. Ali, vremenski uslovi u Utmarku su čudni i divlji, a autsajderi retko uspevaju da se prilagode. Kada se optimistična nova nastavnica zaposli u školi, ona se nada novom početku. Međutim, uskoro shvata da je jedna 12-godišnja devojčica jedina osoba koja se ponaša zrelo u ovom gradu.

Kroz nesvakidašnje likove čije teške živote pratimo, ova serija govori o pronalaženju mesta u svetu – bez obzira na to da li se radi o pronalaženju sebe nakon raskida sa partnerom, sticanju zrelosti, pokušaju da prebolite smrt voljene osobe ili jednostavno isterivanju duše mrtvog muža iz vašeg tela putem egzorcizma. Ovo je serija o prihvatanju svih nezgodnih lopti koje nam život baci i bavi se svim aspektima koji nas čine ljudima.

Glavne uloge tumače Tobijas Santelman, Mari Blokhus, Alma Gunter i Stig Henrik Hof, a u ostalim ulogama im se pridružuju Marijus Lijen, Mej Linda Kosumovic, Rozafe Čelaj, Gard Bjornstjern Ejdsvold, Nils Džonson, Ingrid Volan, Ingvild Holt Bigdnes, Kamila Gronli Hartvig, Marija Bok, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingun Ojen, Frenk Kjosas, Nader Kademi, Pel Hejkila i Iro Milonof.

Autor i scenarista serije je Kim Fupz Akeson, a režiju potpisuje Dagur Kari. Producenti su Fin Gjerdrum i Stajn Kvej za Paradox Film, a izvršni producenti za HBO Europe su Hane Palmkvist, Kamila Kertis i Stiv Metjuz.

TREJLER – klikni ovde

Slični naslovi

Vaš komentar