Petu godinu zaredom Color Media Communications organizuje „Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2018 – trajaće 2 dana – 06. i 07. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

#Digital je konferencija na kojoj učestvuju CEO telekoma u regionu i to je jedini skup koji okuplja prve ljude vodećih operatera: MTS, VIP, Telenor, Deutsche Telekom, Orion, Mtl Bugarska, Telekom Slovenia…

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o budućnosti radija i njegovoj sve većoj popularnosti u digitalnom dobu, o revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni, kao i o kraljevima zabave u regionu, uspešni će govoriti o svojim greškama, padovima i ponovnim uzdizanjima.

Za Digital 2018 očekujemo veliki broj gostiju iz inostranstva, a tokom oba dana konferencije moguće je organizovati B2B sastanke sa potencijalnim partnerima.

PRIJAVI SE

*Podelićemo pet besplatnih kotizacija, dobitnike ćemo izabrati slučajnim izborom. Prijava traje do 31. avgusta

NAGRADNI KONKURS JE ZAVRŠEN!

Slični naslovi

Vaš komentar