NIŠ NA PROLEĆE BOGATIJI ZA NAJNOVIJI MULTIPLEKS BIOSKOP

„CINE GRAND DELTA PLANET NIŠ“

PET BIOSKOPSKIH SALA UREĐENIH U DUHU SVETSKIH PERFORMANSI UDOBNOSTI I PRIKAZIVANJA FILMA NA VELIKOM PLATNU

DOŽIVLJAJ POTPUNO NOVE FILMSKE REALNOSTI

Niš će na proleće postati bogatiji za još jedan multipleks bioskop „Cine grand delta planet Niš“, koji će ljubiteljima kinematografije i velikog platna pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja.

Naime, najveći grad Južne Srbije postaće sedište najmodernijeg bioskopa, koji je po svom eksterijeru i enterijeru dizajniran od strane eminentnih arhitekti i koncipiran po najmodernijim svetskim standardima i performansama prikazivanja ostvarenja filmske industrije.

Bioskop će raspolagati sa pet bioskopskih sala i  ukupno 750 sedišta.

Sale su uređene u duhu performansi udobnosti poslednje generacije, uz podržavanje najsavremnije tehnologije prikazivanja filma na velikom platnu, koja pruža potpuno novo i nesvakidašnje filmsko iskustvo.

Svaka sala poseduje kožna sedišta, sedišta za parove , takozvana „ljubavna sedišta“, dok će filmska ostvarenja posetioci moći da posmatraju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz savršen zvuk, koji omogućava prijatnost i maksimalnu prilagodjenost oku i sluhu gledaoca, čemu će doprineti i ozvučenje poslednje generacije -Dolby atmos.

Kuriozitet niškoj publici predstavljaće i „novi format“ sale o kome će uskoro biti i više reči. 

Za sada je sigurno da će se posetiocima omogućiti  potpuno nova „vizura“ i percepcija doživljaja ostvarenja filmske industrije,  što će omogućiti filmsku zabavu provostepenog kvaliteta.

Bioskop „Cine grand Delta planet Niš“ posedovaće i prostor za proslavu rođendana, čime se svrstavu  u red  objekata za celu porodicu u ovom delu Srbije.

 

FOTO: CINE GRAND PROMO

Slični naslovi

Vaš komentar