Koliko dugo si se pripremao za ulogu Paše? Šta je, zapravo, bilo najteže kod pripremanja za ovakvu ulogu?

          Najteže je bilo producirati. Ulogu Paše igram već 3, 4 godine i nisam morao mnogo da se spremam. Tom ulogom već vladam. Najteže je bilo isproducirati, na takav način, da možete i da glumite, ali i da istovremeno održavate glumu na odredjenom nivou koje je neophodan. I ne smete da padate u kvalitetu zbog toga što imate i opterećenje kao producent.

 Da li si zadovoljan saradnjom sa Dijanom Požarskajom, i koja je najveća razlika izmedju naših i ruskih glumica?

          Razlike su individualne. Postoje veće razlike izmedju dva srpska glumca nego izmedju srpskog i ruskog. Veoma sam zadovoljan i zahvalan Dijani ona je zvezda ne samo Rusije, nego, verujem da ce narednih vremena postati i zvezda većih razmera. Ona je tako divan čovek, uradile je nešto lepo i za naš grad i našu zemlju time što je pristala da igra u ovom filmu, jer je ona pomogla da se napravi jedan projekat koji će moći ovako da nas predstavi i da bude jedna razglednica.

Kakav ti je utisak sada, kad se film premijerno prikazao?

          Zadovoljan sam, znam da smo dali sve od sebe i drago mi je da već imamo ovoliko puno gledaoca. Mislim da je to dobar rezultat. Napravili smo jedan film koji će godinama privlačiti ljude u našu zemlju. Kad na kraju povučem crtu mislim da je vredelo.

Intervju radila Tijana Đurović

 

Slični naslovi

Vaš komentar