Svima dobro poznat „Svemirski basket“ iz 1996. godine sa Majklom Džordanom i likovima iz Šašave družine konačno ima svoj nastavak „Svemirski basket: Novo nasleđe“.

Ovog puta u glavnoj ulozi se nalazi jedna od najvećih zvezda NBA lige Lebron Džejms.

Ono što je zanimljivo je da je u maju 2014. godine Lebron izjavio „Oduvek sam voleo Svemirski basket. To mi je bio jedan od omiljenih filmova tokom odrastanja. Bilo bi sjajno da dobijem priliku da budem deo tog filma“

Zato ćemo u julu ove godine, na 25. godišnjicu od izlaska prvog filma biti u prilici da gledamo ovo filmsko ostvarenje i ispunjenje još jednog sna Lebron Džejmsa.

Pored njega neke od uloga tumače: Don Čidl, Kris Dejvis, Sonikva Martin-Grin, Kedrik Džo, Džef Bergman, Erik Bauza

Svemirski basket je ovog puta smešten u sajber svemiru i govori o tome koliko su roditelji spremni daleko da idu zarad svoje dece.

Lik kog tumači Lebron Džejms je zarobljen u nepoznatom virtuelnom svetu, zajedno sa svojom porodicom. Jedini način da iz njega izađu je da pobede u košarkaškoj utakmici protiv tima koji čine napredni roboti. Džejmsu će pomoći članovi Šašave Družine kako bi uspeli u tome.

Legendarnoj Zečici Loli prvi put će glas  umesto Ket Suzi pozajmljivati popularna mlada glumica i pevačica Zendaja. Još jedna zanimljivost je da je ova glumica rođena baš 1996. To je godina kada se Lola prvi put pojavljuje kao fiktivni lik u Svemirskom basketu.

#SvemirskiBasketNovoNasleđe 🏀 u bioskopima od 15. jula – sinhronizovano i titlovano.

Slični naslovi

Vaš komentar