Netflix je online platforma za gledanje filmova i serija. Već neko vreme je dostupna u Srbiji, ali ako ste primetili retko koji film i serija se može gledati sa srpskim prevodom.

Jedina alternativa su hrvatski titlovi, ali ni oni nisu toliko zastupljeni. Tokom situacije sa korona virusom, sve više korisnika okreće se gledanju filmova i serija online. Zato ćemo sada objasniti kako da dodate srspski prevod u par koraka.

netflix-uredjaji

Titlovi na srpskom jeziku – gde ih naći?

Prvi korak je da pronađete prevod za film ili seriju. Ako se pitate gde da nađete (skinete) prevod, evo nekoliko sajtova sa najvećom bazom titlova.

Uputstvo za dodavanje prevoda u Netflix

Kako bi mogli da dodate potrebno je da instalirate Substital dodatak u Google Chrome da dodate .srt titl. Sve ćemo vam objasniti u par koraka.

#1 korak: dodatak Substital

Instalirajte dodatak koji se nalazi na linku – KLIKNI OVDE. Nakon toga otvorite video na Netflix-u i isključite njihov prevod.

Kada instalirate dodatak Substital na vašem pretraživaču pojaviće se nova ikonica kao na slici ispod.

#2 korak: Pronađi film ili seriju u koji želiš da dodaš srpski prevod

U polju pretrage ukucajte naziv filma i kliknite start

#3 korak: Ubacivanje prevoda

U gornjem desnom uglu kliknite na ikonisu dodatka „S“ i pojaviće vam se naziv filma koji je trenutno pušten. Kada kliknete na naziv, pojaviće vam se sledeći prozor. U gornjem delu možete da unesete naziv filma ili serije, ili sami da ubacite preuzet prevod, tako što ćete samo prevući.

Uživajte u vašim omiljenim filmovima i serijama na Netflixu sa srpskim prevodom!

Film fan club

Slični naslovi

Vaš komentar