Sinopis

Prema bestseleru EVITE TVARDZIK URBANIKOVE

Film govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica. Simona (Tatiana Dyková) obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija (Petra Hřebíčková) ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom. A Eva (Eliška Balzerová), iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.

Nasmejana, ponekad dirljiva priča dokaz je da postoji toliko različitih ljubavi koliko ima ljudi na zemlji. Tako je  ponekad malo dovoljno da se iz razonode razvije snažna veza, a još manje da se pažljivo raspoređena sreća razbije na hiljade delova. Film o ljubavi prema muškarcima, prema deci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voleli pre nas. Film u kojem se svi  mogu pronaći. Tri divne žene. Tri oblika ljubavi. Tri priče o radosti i bolu, sreći i tuzi …

Tvorci uspešnog filma Sve ili ništa, koji je u slovačkim bioskopima pre dve godine videlo 338 000 gledalaca, snimili su komediju Previše lično  prema istoimenoj knjizi bestseleru književnice Evite Tvardzik Urbaníkove.Režiju filma ponovno je preuzela Marta Ferencova. Češkom ženskom trojcu u glavnim ulogama – Eliška Balzerová, Tatijana Dikova i Petra Hžrebíčkova – pridružili su se slovački glumci Luboš Kostelni i Marijan Mitaš, hrvatski Janko Popović Volarić i srpski glumci Branislav Trifunović i Predrag Manojlović. 

Galerija

1 video(a) 3 fotografija(e)

Vaš komentar